Klubbhuset

Sportsklubben Freidig’s klubbhus på Eberg ligger i Sigurd Jorsalfarsv. 31
Her har klubben kontor som er betjent mandag – torsdag kl 0900 – 1500, fredager kl 0900 – 1200.

Klubbhusets 1. etasje inneholder
– kjøkken med kjølerom. Oppvaskmaskin, komfyr og microbølgeovn er installert. Vi har flott dekketøy til 60 personer; Hvitt Porsgrunn service, alle typer glass, bestikk mm.
– Storstue og lillestue med like møbler for inntil 75 personer. Vi har 21 bord (140×70 cm) og 80 stoler. Prosjektor og lerret er klart til bruk. Gjestenett er klargjort. Stereoanlegg inkl docking for iPod mm i tillegg til mikrofon er tilgjengelig. Også barnestoler for de minste har vi.
– 2 toaletter og stor entre og garderobe. Alt lagt godt tilrette for funksjonshemmede.
Klubbhusets 1. etasje er også utleielokaler som alle kan leie. Vi har kun èn leietager pr helg, slik at du disponerer huset fra fredag kl 14 til søndag kl 14.
Leiepris for medlemmer er kr 4500, for ikkemedlemmer koster det kr 5000. Vask er ikke inkludert, men tilbys mot et tillegg på kr 500.
Alle avdelinger i klubben kan låne rom gratis. Husk å bestille rom i god tid og avtal henting av nøkler.

 

2. etasje inneholder
– kontor i tillegg til et stort klubbrom. Her har vi også utleie. Leiepris er kr 800 for en ettermiddag/kveld i uka. Det er plass til 14 personer her.

Ta gjerne turen innom oss for en titt på våre flotte lokaler.
Her kan firma, privatpersoner, borettslag og foreninger/klubber  leie lokaler for forskjellige formål.
Vi har huset både barndåper/navnefester, konfirmasjoner, bryllup, bursdager, minnesamvær, firmasamlinger, konferanser, yoga- og teater-kurs med mer. Våre lokaler passer til det meste =)
Aldersgrense for leie er 25 år.
Ring klubbens kontor på 951 24 103 eller send oss en mail på freidig@freidig.idrett.no for nærmere opplysninger om leie.