Planer for 2013

Hyllkakrennet blir på Fjellseter Tirsdag 9. april  kl. 17.00 med tradisjonell kjøttkakmiddag etter rennet. Pris pr deltaker kr. 200,- Påmelding på Hytta eller Klubbhuset innen 30.mars kl. 12.00.
17. mai håper vi at så mange som mulig stiller i Borgertoget
Sommerturen blir onsdag 12. juni. Bussavgang fra Freidighuset på Eberg kl. 09.00. Turen går i år til Flastad og Tautra. Vi kjører først til Flastad hvor vi tar en stopp i Falstadskogen før vi kjrøer ned til Falstadsenteret for omvisning. Så kjører vi til Tautra hvor vi ser på de gamle klosterruinene og besøker nonnene i det nye klosteret. Turen avsluttes med middag på Klostergården før vi returnerer til Torndheim. Pris pr. person er klr. 500,-
Påmelding skjer ved telefon til Freidighuset – 73 90 07 55 eller via e-post til freidig@freidig.idrett.no
Påmeldingsfrist onsdag 5. juni
Årsfest
 holdes onsdag 16. oktober på Freidighuset.
Julelunch på Fjellsetra Tirsdag 10. desember. Det blir tradisjonell julelunsj for Hyllkakas medlemmer med god julemat, julesanger og julehøytid.

Fjellseterstua er som vanlig åpen alle tirsdager mellom kl 0930-1200, samt mer uformelt på søndager.
Hyllkakas medlemmer og andre kan leie hytta til selskap o.l. Henv. Freidigkontoret.

Med dette ønsker vi alle i Hyllkaka et godt år, og vedlegger vår giro for årets Hyllkak-skatt .

Med Freidighilsen
Hyllkakas Kollegium 


Informasjon om arrangement: Ytterligere informasjon om de enkelte arrangement vil kun bli sendt med E-post til de som har registrert denne. Derfor – send din E-postadresse til freidig@freidig.idrett.no snarest (de som tidligere har mottatt E-post fra Hyllkaka har vi allerede registrert). Informasjon vil også finnes som ”annonser” i Medlemsbladet, på Hovedklubbens web-side eller ved kontakt til Freidigkontoret.