Fjellseterstua – Vår Perle i Bymarka

Fjellseterstua har ei koselig peisestue og ei storstue. Kjøkkenet er nylig oppgradert med ny komfyr, kombiskap kjøl/frys, 4-platers komfyr, dobbel kaffetrakter og steam-maskin for oppvasken. Prosjektor og lerret er fastmontert. Ny peis og pipe samt handicaptilpasset. Flott leirplass med grill & bålpanne, benker og også hundehus er klart til bruk.  Her er det kapasitet til ca. 34 personer.

Det er bilvei helt fram (P-gebyr i helger i perioden 15. januar-15. april). Buss passerer også rett ved. Hytta ligger like ved Fjellseter Kapell og parkeringsplassen.
Fra Byåsen Butikksenter og til Fjellseterstua er det 4 km. Hytta ligger på høyre side like ved parkeringsplassen. Adressen er Fjellseterveien 399 – for deg som har GPS.
Aldersgrense for å leie er 25 år. Overnatting er ikke tillatt.

Hytta utleies til Freidigmedlemmer, institusjoner, firma og andre for arrangement med en flott ramme i Bymarka.
Leieprisen er kr 1250 på hverdager (kl 8-16 eller 17-24, kr 2250 for hele dagen). Hel weekend koster kr 2500 fra fredag kl 14 til søndag kl 14. NB: Vasking er ikke inkludert i leieprisene.
Utleie organiseres fra klubbkontoret på Eberg. Send gjerne en mail til: freidig@freidig.idrett.no eller ring 951 24 103 for opplysninger om utleie.

Fordeling av konfirmasjonsdatoer gjøres årlig i slutten av september, når alle typer konfirmanter/kirkesamfunn mm har gitt sine datoer. Grunnet massivt antall forespørsler, rekker vi dessverre ikke å besvare alle. Håper på forståelse for det.

GRUNNLAG UTLEIE
Velkommen til Fjellsetra

Hytta er åpen hver tirsdag mellom kl 1000 – 1200 hvor Freidigveteraner samles og mimrer om gode minner fra Freidig og Hyllkaka. Alle Freidigs medlemmer er imidlertid velkommen. Kaffe og vafler er fast på menyen på tirsdager.

Litt historikk laget av Kjell Ivar Aune kan du laste ned her:

2021-Fjellseter-INFO-14.sept-21-kia

GAMLE FOTO FJELLSETER
2014-Fjellseter-INFO- 20.sept 14-kia

2016-05-09-Freidig på Fjellseter og i Bymarka-Pres hovedstyret

Fjellseterstua (2)