Klubbhuset

Sportsklubben Freidig’s klubbhus på Eberg ligger i Sigurd Jorsalfarsv. 31
Her har klubben kontor som er betjent mandag – torsdag kl 0900 – 1500, fredager kl 0900 – 1200.

Klubbhusets 1. etasje inneholder
– kjøkken med kjølerom. Oppvaskmaskin, komfyr og microbølgeovn er installert. Vi har flott dekketøy til 60 personer; Hvitt Porsgrunn service, alle typer glass, bestikk mm.
– Storstue og lillestue med like møbler for inntil 70 personer. Vi har 21 bord (140×70 cm) og 80 stoler. Prosjektor og lerret er klart til bruk. Gjestenett er klargjort. Stereoanlegg er tilgjengelig. Også barnestoler for de minste har vi.
– 2 toaletter og stor entre og garderobe. Alt lagt godt tilrette for funksjonshemmede.
Klubbhusets 1. etasje er også utleielokaler som alle kan leie. Aldersgrense for å leie vårt selskapslokale er 25 år.
Vi har kun èn leietager pr helg, slik at du disponerer huset fra fredag kl 16 til søndag kl 14.
Leiepris for medlemmer er kr 4500, for ikkemedlemmer koster det kr 5000. Vask er ikke inkludert. Depositum for eksterne, store grupper kreves: kr 1.500.
 men tilbys mot et tillegg på kr 500.
Alle avdelinger i klubben kan låne rom gratis. Husk å bestille rom i god tid og avtal henting av nøkler i vår åpningstid.

 

2. etasje inneholder
– kontor i tillegg til et stort klubbrom. Her har vi også utleie. Leiepris er kr 800 for en ettermiddag/kveld i uka. Det er plass til 14 personer her.

Ta gjerne turen innom oss for en titt på våre flotte lokaler.
Her kan firma, privatpersoner, borettslag og foreninger/klubber  leie lokaler for forskjellige formål.
Vi har huset både barndåper/navnefester, konfirmasjoner, bryllup, bursdager, minnesamvær, firmasamlinger, konferanser, yoga- og teater-kurs med mer. Våre lokaler passer til det meste =) men Russefester og ungdomsfester tillates ikke.
Ring klubbens kontor på 951 24 103 eller send oss en mail på freidig@freidig.idrett.no for nærmere opplysninger om leie.
Fordeling av konfirmasjonsdatoer gjøres årlig i oktober, når alle typer konfirmanter/kirkesamfunn mm har gitt sine datoer. Grunnet massivt antall forespørsler, rekker vi dessverre ikke å besvare alle. Håper på forståelse for det.

Velkommen til oss på Freidighuset
GRUNNLAG UTLEIE

GRUNNLAG UTLEIE