Vil du lede Freidig Allidrett?

Sportsklubben Freidig leter etter deg som har lyst til å være med på å bygge opp – og lede –klubbens nye allidrettstilbud.

Du får støtte fra klubbens avdelinger – håndball, innebandy, orientering, alpin, freeski og fotball – som vil bidra med aktiviteter for barna. Klubben har også en daglig leder og et arbeidsutvalg som vil være til god hjelp. Arbeidet er på frivillig basis, du vil være en av sju avdelingsledere, og en del av Hovedstyret i klubben.

Vi ønsker oss deg som er handlekraftig og selvgående, og gløder for å få ting til å skje. Du har et varmt hjerte for barn og aktivitet. Du tar gjerne på deg noen aktiviteter selv, og kanskje er dere flere foreldre som kan gå sammen om å organisere tilbudet.

Godt fundament for et aktivt liv

Allidrett hos Freidig er et nytt tilbud i klubben. Målet er først og fremst å gi barna i kretsen en arena for lek, aktivitet og moro, men også en mulighet til å bli kjent med ulike idrettsgrener.

Klubben ønsker å tilby varierte og allsidige aktiviteter i sal, i skogen, på snø eller bane.

Vi ønsker å starte opp høsten 2021 med et tilbud til barn i 1. klasse ved skolene Berg og Eberg. Vi ønsker også å gi tilbudet til skolestarterne ved noen av barnehagene i kretsen, som Sætra Idrettsbarnehage.

Hva blir din rolle?

I starten handler det om å bygge opp tilbudet og få på plass aktivitetene.

  • lage årsplan og halvårsplan for treningene
  • sette opp budsjett
  • søke om midler
  • markedsføre tilbudet

Her er allerede mye lagt til rette, og du får god hjelp og støtte fra klubben. Norges idrettsforbund har mange nyttige tips og maler for hvordan ting kan gjøres, og dette vil også være til hjelp.

 

Ta gjerne Barneidrettskurset starter i Sjetnehallen 15. september kl 1800.

Passer for alle som skal aktivisere yngre barn i allidrett mm.

Les mer i vedlegget eller i lenka: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/trondelag/kalender/barneidrettskurs.-sjetnehallen–september-2021/

 

Spørsmål – eller lyst til å melde din interesse?

Har du spørsmål, eller vil du melde din interesse for å lede sportsklubben Freidig allidrett, ta kontakt med

 

Sportsklubben Freidig: freidig@freidig.idrett.no